Altinkaya Holiday Village - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Altinkaya Holiday Village

Het door een familie beheerde Altinkaya Holiday Village is een van de beste, gezinsvriendelijke vakantiedorpcomplexen in Noord-Cyprus en ligt op slechts 1,6 km van Kyrenia op weg naar het mooie bergdorpje Bellapais. Altinkaya Holiday Village biedt accommodatie van hoge kwaliteit en vriendelijke service. Het heeft prachtige tuinen, twee zwembaden, een restaurant, een bar en een leeshoek. De indeling is geschikt voor zowel stellen als gezinnen en is ontworpen om rustige en ontspannende ruimtes te bieden, evenals genoeg te doen.

Er zijn 26 hotelkamers en 41 bungalows, die goed zijn onderhouden. Alle kamers hebben: airconditioning / verwarming, koffie- en theefaciliteiten, koelkast (hotelbar), satelliettelevisie, telefoon, gratis veiligheid, balkon of terras met berg, zwembad of uitzicht op de tuin, een eigen bad of douche, toilet en haardroger., licht en modern met een volledig scala aan faciliteiten. De twee sfeervolle bungalowcomplexen bevinden zich in aparte ruimtes met elk een eigen zwembad. Altinkaya heeft een warme, ontspannen sfeer en het restaurant is lokaal bekend en serveert een mix van gerechten met altijd een Cypriotisch tintje. Zeer populair bij klanten, veel gasten bezoeken jaar na jaar.