Bellapais Gardens - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Bellapais Gardens Boutique Hotel

Bellapais Gardens is een heel bijzonder en traditioneel Cypriotisch boetiekhotel op een van de beste locaties van het eiland. Het hotel ligt op een heuvel in het dorp Bellapais en biedt een prachtig uitzicht, met de Middellandse Zee daarachter en het Bellapais-klooster erboven. Onlangs verkozen tot het beste hotel in Noord-Cyprus, twee jaar op rij door de North Cyprus Hoteliers Association en de winnaar van talloze prijzen, dit is een zeer speciale locatie die net dat beetje extra doet om een ​​verbluffende vakantie-ervaring te bieden.

Het hotel heeft een beroemd à la carte restaurant, gerund door een van de eigenaren, Selim, die altijd fantastisch eten van lokale ingrediënten biedt. Bellapais Gardens Hotel ligt op vijf minuten lopen van het oude Bellapais-klooster en in het centrum van het dorp, in een prachtig aangelegde tuin. Accommodatie heeft 17 luxe en moderne bungalows ingericht in traditionele Cypriotische stijl, en overal wordt u omringd door antiek. Het zwembad, omgeven door palmbomen, biedt een adembenemend uitzicht om 's ochtends nog meer van zwemmen te genieten. Het hotel is alleen voor volwassenen en biedt een onvergetelijke vakantie, met de nadruk op cultuur, lekker eten en traditie.

Ons hotel telt 17 luxe en moderne bungalows Bellapais Gardens Hotel Noord is de meest ideale keuze voor diegenen die een vakantie op Cyprus plannen, deze keer dat u samen met u in onze luxe bungalows heeft doorgebracht, zult u een onvergetelijke vakantie-ervaring beleven. Bellapais Gardens Hotel wacht haar gasten op Cyprus op met de kleurrijke bloementuinen die bestaan ​​uit charmante mediterrane citrus- en fruitbomen.