Cratos Premium Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Cratos Premium Hotel,

Het Cratos Premium Hotel is een eersteklas vijfsterrenhotel in de regio Kyrenia en biedt accommodatie en service van hoge kwaliteit. Dit nieuwe, exclusieve luxe hotel ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten van de stad Kyrenia, direct aan zee in het dorp Çatalköy. Met een totale oppervlakte van 105.000 vierkante meter is de Cratos Premium een ​​aanzienlijk pand met een eigentijds design en een uitstekend scala aan faciliteiten.

Cratos Hotel Beach,

Het Cratos Hotel heeft een eigen, door mensen gemaakt strand en een buitenzwembad, ligstoelen en ligbedden zijn aanwezig en er is een bar bij het zwembad en een beerbar.

Cratos Kamers,

Cratos Premium heeft 246 standaardkamers en heeft een tweepersoonsbed en twee aparte bedden. Standaardkamers aan het zwembad verlevendigen uw vakantie met een spectaculair uitzicht en comfort. Sommige voorzieningen in de kamer: 32-inch lcd-tv / centrale airconditioning / badkamer met bad / minibar / draadloze internetverbinding / föhn / kluis / Franse balkons / zee- of landzicht

Restaurant en bars,

Cratos Main Restaurant, The Eden, heeft een internationale keuken en serveert de gasten exclusieve smaken en lichte menu's bij open buffetten. het restaurant organiseert ook zondagsbrunches The North Shield Pub 24 uur per dag geopend, Engelse Premier League- en Turkse Super League-wedstrijden zijn te zien in de North Shield Pub.

Cratos (kinderen),

Bij Cratoys bieden wij kinder- en babyverzorgingsdiensten voor kinderen van 0-12 jaar aan onder begeleiding van professionele babysitters en pedagogen aan wie onze gasten die entertainmentactiviteiten willen bijwonen hun kinderen met vertrouwen kunnen achterlaten. Onze kleine gasten kunnen deelnemen aan Cratos educatieve, ontwikkelings- en sportactiviteiten die bij hun leeftijd passen, zolang ze niet bij hun gezin zijn.

Cratos Premium Spa,

U zult de rust van Bali in uw botten voelen in Cratos Premium Spa. We zullen je de ervaring van een unieke verjonging geven door je lichaam en ziel te ontspannen. Verre Oosten en klassieke massages die worden toegepast door lokale en buitenlandse deskundige massagetherapeuten, zullen u krachtig en fit houden. Voor de gasten die zich nog specialer willen voelen, hebben we bij Cratos Premium Spa 2 aparte privéspa's met sauna, Turks stoombad, stoombad en massageruimte met telefoon, tv en jacuzzi.