Denizkizi Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Denizkiz Hotel

Met zijn pittoreske zandbaai en een adembenemend uitzicht op zee, bedient Denizkizi al meer dan 40 jaar vakantiegangers en staat het bekend om zijn vriendelijke sfeer en professionele gastenservice.

Ons vakantiecomplex bestaat uit twee zustergebouwen, elk met zijn unieke kenmerken, en belooft 'voor elk wat wils'. Het is geheel aan u - onze gewaardeerde gasten - om te kiezen tussen Denizkizi Royal en Denizkizi naar uw smaak en behoeften. Hoe dan ook, u zult zeker gastvrijheid op zijn best ervaren, waar u ook bent binnen het Denizkizi-terrein.
Het oorspronkelijke gebouw, dat dankzij een grondige renovatie in 2011 bijna is herbouwd, bestaat uit 56 kamers, waarvan 50 standaard en 6 deluxe hoekkamers. Als u zich aangetrokken voelt tot de gedachte om in moderne en gerenoveerde kamers te verblijven terwijl u optimaal profiteert van het uitzicht op zee met ons speciale panoramische raamontwerp, dan is Denizkizi Hotel iets voor u!

Single / Double / Connecting en Deluxe kamers