Dome Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Dome Hotel

Het Dome Hotel is een van de langst gevestigde hotels in Noord-Cyprus en ligt in het centrum van Kyrenia, op slechts een paar minuten lopen van de prachtige haven en de winkelstraten van de stad. Beroemd om zijn bijna koloniale sfeer, is er veel bijgewerkt naar het pand en het biedt nu comfort, kwaliteit en uitstekende service in een onverslaanbare ligging aan zee. De faciliteiten zijn erg goed, en het uitgestrekte terras heeft een groot zoetwaterzwembad en veel ontspannende ruimte, die leidt naar een zeewaterrotsenbad.

Voorzieningen

Hotel Disco, Cafe Bar, Main Restaurant, Terrace Restaurant, Aphrodite Conference Room, Poolside Restaurant, American Bar, 24-uurs roomservice, buitenzwembad en zwembad met zeewater. Het Dome Hotel heeft 160 kamers en alle kamers bieden uitzicht op de bergen of de zee. Alle kamers zijn uitgerust met satelliet-tv, minibar, telefoon met directe buitenlijn, internetverbinding, balkon, muziek, airconditioning, haardroger en een badkamer / bad is standaard beschikbaar. In de overgrote meerderheid van de kamers zijn kluisjes aanwezig. Draadloos internet is beschikbaar in aangewezen gebieden.