Kemerli Konak Boutique Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Kemerli Konak Boutique Hotel

Kemerli Konak is een luxe boetiekhotel in het historische Zeytinlik-dorp Girne, met 38 kamers ... Met een authentieke structuur en uitstraling die de sporen van de Cypriotische cultuur draagt, ligt Girne op slechts 15 minuten van het centrum en 45 minuten van de Ercan Luchthaven. Het hotel wordt omgeven door olijfbomen en belooft u de rust en het comfort te bieden waarnaar u op zoek bent. Het hotel is niet alleen authentiek, maar ook luxueus om de gasten de beste service te bieden. Kemerli Konak is volledig ontworpen in overeenstemming met de traditionele architectuur van Cypriotische huizen, is versierd met authentieke Cypriotische bedden, speciale dressoirs met traditionele patronen en meubels. De kamers bieden uitzicht op de bergen en de zee, centrale verwarming, koeling, de pendeldienst van hotel naar stad en draadloos internet zijn andere aangeboden attracties. Archway Restaurant dat het beste van de Cypriotische keuken biedt, verwelkomt haar gasten in een authentieke setting. De vroegere naam van dit dorp, genoemd naar de Tempeliers, was Templos. Naar verluidt woonden de Tempeliers in deze stad in de middeleeuwen.

Bij Kemerli Konak hebben we 38 kamers met uitzicht op de bergen en de zee. Elke kamer heeft een andere naam, zoals Kyrenia Room, Nights Room, St. Hilarion Room, etc. Er zijn 27 tweepersoonskamers (7 aparte bedden), 6 driepersoonskamers en 3 familiekamers die met elkaar kunnen worden verbonden via een binnendeur.