LA Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

La Hotel

LA Hotel ligt aan de belangrijkste kustweg ten westen van Kyrenia. Het hotel heeft 3 zwembaden. Er is een binnenzwembad,  fitnesscentrum, een jacuzzi en een sauna. Een buitenzwembad, met een afgescheiden ondiep gedeelte voor kinderen en een zwembad naast hun eigen privéstrand.

Er is een restaurant aan het zwembad waar de hele dag drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Het hotel heeft ook een restaurant en een binnen- en buitenbar. Het LA Hotel organiseert tijdens de zomermaanden regelmatig entertainmentavonden.

De meeste kamers liggen rond het grote zwembad. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras, airconditioning, badkamer en een minibar.

Alle kamers van het LA Hotel & Resort hebben uitzicht op zee, het zwembad of de bergen. De architectonische stijl en het ontwerp van de gebouwen weerspiegelen het unieke mediterrane erfgoed van het eiland.

Lokale bussen geven gemakkelijk toegang tot de historische stad Kyrenia,

Het hotel is gebouwd rond een grote binnenplaats met een zoetwaterzwembad in het centrum en een ruim terras omgeven door kleurrijke bloementuinen. Alle resortkamers zijn centraal verwarmd / gekoeld en hebben een gecombineerde bad / douche, balkon of terras, minibar, IDD telefoon, haardroger, satelliettelevisie en muziekkanalen.