Mountain View Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Mountain View Hotel

Mountain View Hotel, Kyrenia, is de plek om te verblijven als u zich meteen thuis wilt voelen in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het in 1999 geopende Mountain View Hotel doet zijn naam eer aan met het meest spectaculaire uitzicht op het nabijgelegen Kyrenia-gebergte. Het wereldberoemde kruisvaarderskasteel St Hilarion lijkt bijna dichtbij genoeg om aan te raken, hoog op de bergtop.

Kamers en familievilla's zijn comfortabel ingericht en liggen rond het 20 meter lange zwembad en de zonneterrassen. Het à-la-carterestaurant van het hotel serveert een verscheidenheid aan internationale en lokale gerechten en er is een uitstekende loungebar waar u kunt ontspannen na een dag hard zonnebaden. Er is een strand op loopafstand.

Het Mountain View Hotel heeft 21 ruime kamers in het hoofdhotel, met uitzicht op het zwembad of de bergen vanaf uw eigen balkon. De kamers zijn licht en schoon met een kleine zithoek, een eigen badkamer, airconditioning, satelliettelevisie, een kleine koelkast en een waterkoker.

De tuinappartementen liggen ver weg van het hoofdhotel en bieden dus zowel privacy als rust. Elk appartement / villa heeft een aparte zithoek met satelliet-tv en een slaapkamer met airconditioning, een koelkast en een waterkoker, zodat u kunt genieten van een warm drankje en op uw eigen balkon of terras kunt zitten.