Oscar Resort Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Oscar Resort Hotel

Het Oscar Resort Hotel is een groot vakantiecomplex, gelegen op een benijdenswaardige locatie, aan de ene kant op het sprankelende blauwe water van de Middellandse Zee en de imposante Five Fingers Mountains aan de andere kant.

Oscar Resort Hotel ligt ten oosten van de nieuwe haven van Kyrenia, op slechts 20-25 minuten loopafstand van het stadscentrum (ongeveer 1,5 km). Hoewel het hotel op loopafstand van het stadscentrum ligt, bieden we te allen tijde transportfaciliteiten. Voorbeelden hiervan zijn: Courtesy Shuttle-treindienst die drie keer per dag in de week en op zaterdag rijdt. (Vertrektijden: rond 10.00 uur / 13.00 uur / 17.00 uur) Verder zijn de Hoteltaxi's 24 uur per dag beschikbaar op de oprit van het Hotel.

Kamers

Ons hotel biedt verschillende soorten accommodatie die aan ieders behoeften voldoet door u niet alleen klassieke hotelkamers aan te bieden (waaronder 8 Junior Suites en 3 King Suites - ruim en elegant ingericht) maar galerijkamers met zeezicht en luxe kamers aan het zwembad. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht op de bergen / zee / haven om uit te kiezen. Alle suites zijn voorzien van een douche, een aparte badkamer, een gescheiden zit- en eetgedeelte met een grote lcd-tv met satellietzenders. Daarnaast zijn de king suites aangepast voor gezinnen met onderling verbonden slaapkamers. Standaard hotelkamers hebben een eigen badkamer en andere eenvoudige maar cruciale faciliteiten zoals een minibar, satelliet-tv, AC-eenheden, kluisjes etc.

Voorzieningen

Enkele voorzieningen in Oscar: Aqua Park, golfslagbad, groot zoetwaterzwembad en een koud binnenzwembad samen met een zandstrand. Spa- en wellnesscentrum met verschillende functies. Natuurlijke tuinen vol met traditionele fruitbomen. Een poolbar, Aqua Park Bar en het gemeenschappelijke restaurant beschikbaar. Amfitheater in Romeinse stijl, kinderclub en animatieteam samen met tennisbaan,