Pia Bella Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Pia Bella Hotel

De Pia Bella is een van de populairste hotels in Noord-Cyprus en een waar klanten jaar na jaar naar blijven terugkeren. Hotel Pia Bella ligt op een benijdenswaardige locatie in Kyrenia, niet in het stadscentrum, maar op slechts een korte wandeling van de historische haven met zijn breed scala aan winkels, bars en restaurants. Het Pia Bella ligt op een terrein van 15.000 vierkante meter te midden van ruime, rustige tuinen en is trots op zijn personeel en uitzonderlijke servicenormen. Alle 144 kamers zijn comfortabel ingericht. Hotelfaciliteiten omvatten twee grote buitenzwembaden, beide met kindergedeelte en één met zwembadbar en poollift, tuinbar, café Bella, The Annex, The Terrace, The Mezzanine en een overdekt hoofdrestaurant en bar.

Hotel Kamers

Hotel Pia Bella heeft 144 slaapkamers. De kamers hebben twin of double bedden, tweepersoonskamers voor gezinnen en zeven sets kamers hebben aangrenzende deuren. De hotelkamers zijn allemaal comfortabel ingericht, standaardkamers bevinden zich in het hoofdgebouw, allemaal met uitzicht op de stad en het Sport Center van Hotel Pia Bella, de meeste superior kamers en de deluxe kamers kijken uit op het hotelterrein. Alle kamers hebben: airconditioning (warm en koud), koffie- en theefaciliteiten, minibar (tegen betaling), elektronische kluis (tegen betaling), satelliet-kleurentelevisie, telefoon met directe buitenlijn, haardroger, badhanddoeken, hand handdoeken, zeep, shampoo, conditioner, extra deken, balkon en uitzicht op de stad.Hoofdrestaurant en barIs het hele jaar geopend hier kunt u genieten van uw ontbijt, lunch, diner of een drankje aan de bar.

De mezzanine

De Mezzanine a'la carte is een buitengewone optie voor u. Het is onmisbaar voor u en uw speciale gasten met zijn gevarieerde menu, van zeevruchten tot heerlijke voorbeelden van Ottomaanse en Cypriotische gerechten en onderscheidende decoratie in klassieke stijl en perfecte presentatie.