Ship Inn Hotel - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

The Ship Inn

Ship Inn is een vakantiecomplex in een rustige omgeving met olijf- en citrusbomen en wijngaarden. Het ligt op 2,4 km van het centrum van Kyrenia en biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van Kyrenia met een lokale bus (dolmus) of de taxiservice van het hotel.

Alle accommodaties zijn ruim en voorzien van airconditioning, verwarming, satelliet-tv, telefoon, waterkoker, minibar, eigen badkamer met bad en douche en een eigen balkon of patio. The Ship Inn is trots op de hoge standaard van accommodatie en meubels.

Een groot aantal kamers kijkt uit op een prachtig uitzicht op de heuvels van Kyrenia, met name het spectaculaire kruisvaarderskasteel van St. Hilarion, dat direct boven het hotel ligt. Anderen kijken uit op het zwembad of de verre zee.

Wij hanteren een NIET-ROKERS beleid voor kamers en verzoeken vriendelijk dat gasten niet roken in de slaapkamers

Hotelkamer

Het resort bestaat uit 49 twin- en tweepersoonskamers. Ze zijn voor 2 personen. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping en op de tweede verdieping.

Tuinkamer

Het resort bestaat uit 24 tuinkamers, geschikt voor 2 personen. 12 kamers bevinden zich op de eerste verdieping en 12 kamers op de begane grond. Deze kamers kunnen onderling verbonden zijn (slechts 12 kamers op de begane grond kunnen onderling verbonden zijn)

Villa met 2 slaapkamers

Het resort bestaat uit 6 villa's met twee slaapkamers. Villa's zijn geschikt voor gezinnen van 4 personen of 5 personen. Ze hebben een keuken, zitkamer, 2 slaapkamers (boven), 1 badkamer en 2 toiletten (een is beneden)

Recidence-appartementen met 1 en 2 slaapkamers

Onze gloednieuwe zelfstandige appartementen met één of twee slaapkamers zijn perfect voor degenen die wat privacy willen, genieten van het comfort van thuis zijn op vakantie. Een keuze uit een mezzanine met twee of twee verdiepingen op de eerste verdieping of appartementen op de eerste verdieping met een balkon met een prachtig uitzicht op de bergen.