The Hideaway Club - Kyrenia


{{room.type.name}}

{{room.type.name}}

Room capacity is {{room.maxPerson}} visitors

 

Not Available

 

Not Available

{{totalPricing.accomodationType.name}}

{{totalPricing.hotelSeasonPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}}{{totalPricing.hotelSeasonPrice.dailyPrice*dateBetween()}} {{totalPricing.totalPrice.currency.symbol | gbpToSymbol}} {{totalPricing.totalPrice.price}}
  • Adults
  • Child

Hideaway Club


In de heuvels ten westen van Kyrenia biedt The Hideaway Club uitstekende accommodatie en uitstekende attente service. Het hotelbeleid ‘Kindvrij’ maakt de Hideaway Club een populaire keuze voor stellen die op zoek zijn naar die ideale, rustige vakantiebestemming. Hier is ontspanning de sleutel en een middag rond het prachtige terras aan het zwembad zal dit echt een uitje maken om van te genieten.

Het hotel beschikt over een groot zoetwaterzwembad, omgeven door een terras met ligbedden en comfortabele kussens. Om te dineren is er de bar bij het zwembad en het restaurant op het dakterras. Uw à la carte ontbijt kan ook zonder extra kosten worden geserveerd op uw eigen balkon of terras! In het hoogseizoen is er regelmatig wekelijks live-amusement.

De catering is uitstekend, de service vriendelijk en attent zonder opdringerig te zijn en de sfeer vredig. De idyllische locatie op de berghelling betekent dat de Hideaway Club een toepasselijke naam heeft, daarom wordt een auto huren op het eiland aanbevolen.