Op zoek naar een hotel in Kyrenia Noord Cyprus

Op zoek naar een hotel in Noord-Cyprus, Kyrenia?

Als je naar Noord-Cyprus komt, is een van de hotels waar je zou moeten verblijven het Sempati Hotel. Van het unieke halvemaanvormige hoofdgebouw (elke kamer met uitzicht op zee en het zwembad), tot de bungalows rond het hoofdzwembad en appartementen die geschikt zijn voor gezinnen. We hebben iets om aan ieders behoeften te voldoen. Er zijn drie bars in het hotel, twee in de wintermaanden en één in de zomer, die zich buiten bij het zwembad bevindt - perfect voor dagen bij het zwembad wanneer u een drankje wil of een klein hapje wil eten.

Hotel Sempati ligt op twee minuten rijden van de hoofdstrip in Lapta, waar veel bars en restaurants te vinden zijn, Met de beschikbare faciliteiten in het hotel en een paar lokale bars (op twee minuten loopafstand) met een traditioneel Engels menu, wordt Sempati beschouwd als een van de best gelegen hotels.

Aan dezelfde weg als Sempati is er een klein zand/kiezelstrand maar u kunt er ook voor kiezen om aan het gemeenschappelijke zwembad te liggen, wat ook een andere reden is waarom Sempati een toplocatie is. U bevindt zich op zeer korte afstand en kunt naar de kust lopen (op enkele minuten van het Sempati Hotel) en genieten van een wandeling langs het kustpad dat onlangs is aangelegd voor uw plezier. Hiermee kunt u een volledig vrij zicht hebben op de zee, zonsondergang, een oneindigheid aan beide uiteinden van het eiland en ook op de bergen.

Vaak komen bussen naar Sempati om onze gasten op te halen, maar als je er op uit wilt gaan kunt u ook naar de hoofdweg lopen en zelf op de dolmus stappen de hoofdweg ligt op slechts een korte loopafstand. De belangrijkste stad in Noord-Cyprus is Girne (Kyrenia in het Engels) en dit is slechts 20 minuten rijden met de auto in de dolmus kan het oplopen to 50 min ivm het vele stoppen om ander mensen mee te nemen. In Girne is er een cluster van winkels, restaurants, bars en een kasteel om je te vertellen over de geschiedenis van het eiland. Het is een uitstekende bestemming voor toeristen om te bezoeken.

Omdat het Sempati-hotel iets buiten een grote stad ligt, wordt aangenomen dat u kunt genieten van een ontspannende vakantie, weg van het lawaai van auto's of nachtelijke bars, maar als u 's nachts wilt uitgaan, kunt u altijd een taxi nemen of zelf een auto huren. Bovendien, voeg uiterst vriendelijk personeel en uitstekende hotelkeuken toe, en er is geen reden waarom u niet in Sempati zou blijven.

Cal us voor Noord-Cyprus vakantie aanbiedingen 0203 150 0352